Τα καλύτερα double chocolate cookies από το Sweethearts!

Οι weekenders λατρεύουν τα γλυκά και ειδικά τα χειροποίητα. Δοκιμάσαμε στο Amos cafe (Λεβίδου 10, Κηφισιά) τα πιο λαχταριστά, μαστιχωτά και μυρωδάτα Double chocolate chip cookies από το Sweethearts

Στη συνέχεια, ψάχνοντας στη σελίδα sweethearts.gr ανακαλύψαμε τί επιτέλους θα προσφέρουμε σε shower party, βαπτίσεις και πάρτυ γενεθλίων. Μπερδεύτηκαμε ανάμεσα στα Mini Oreo Lovers Cupcakes και στα Classic Red Velvet Cupcakes with Cream Cheese Buttercream (η τελευταία τάση της μόδας στα cupcakes). 

Το Sweethearts γεννήθηκε στην Αθήνα από την ιδέα δύο ανθρώπων να προσφέρουν στον κόσμο με αγάπη, τα αγαθά που εδώ και καιρό δημιουργούν. Με ποιοτικά και ασφαλή υλικά τόσο στα γλυκά, όσο και στα δώρα, γλυκαίνουν με την κόκκινη καρδούλα τους. 

Αν γέννησε η κολλητή σας και δεν ξέρετε με τι να εκφράσετε τη χαρά σας, παραγγείλτε ένα happy nappy cake. Από εσωτερική πληροφόρηση μάθαμε ότι είναι το πιο χρήσιμο δώρο. Τόσο για τη μαμά όσο και για το μικρό πλασματάκι.

Εμείς φορτώσαμε στο ιντερνετικό καλάθι αγορών τα blueberry cupcakes και τα chocolate bites γιατί όσο χειμωνιάζει η διάθεση για σοκολάτα οργιάζει. Καλή μας απόλαυση!

Μαρία Τσιριμώκου