Γνωρίζουμε τη σχεδιάστρια Ελεάννα Κατσίρα

Η Ελεάννα Κατσίρα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε στο χώρο των οικονομικών αλλά, τελικά, την κέρδισε το μεγάλο της πάθος … ο σχεδιασμός και η κατασκευή γυναικείων αξεσουάρ. Έτσι πλέον, γεμίζει τις μέρες και τις νύχτες της με τη δημιουργία νέων σχεδίων, με τέχνη και φαντασία!

Στόχος της είναι πάντα να γεμίζει τη ζωή των γυναικών με «χρώμα» και να ετοιμάζει κομμάτια που ξεχωρίζουν και αντιπροσωπεύουν την κάθε γυναίκα, βάσει του δικού της προσωπικού στυλ.
Εκτός από τη δημιουργία τσαντών, η Ελεάννα κατασκευάζει και χειροποίητα κοσμήματα με εναλλακτικά υλικά. 

Φερμουάρ, σxοινιά, δέρμα, ημιπολύτιμοι λίθοι, χαρτί (upcycling) και πολλά άλλα πρωτότυπα υλικά συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο αποτέλεσμα. Όλες οι τσάντες είναι 100% φτιαγμένες στο χέρι, από την ίδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα για τις τσάντες και είναι πάντα πρόθυμη να δείξει στους πελάτες της την τέχνη που χρησιμοποιεί!  Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό – δεν υπάρχει δεύτερο (ειδικά οι σειρές με τις τσάντες από χαρτί) και όλες οι δημιουργίες φτιάχνονται με τα καλύτερα υλικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της eleannakaccessories.wix.com/eleannakatsira