Τα "πτερόεντα" scripta manent

Πόσες φορές έχουμε ακούσει το γνωστό ρητό: "τα λόγια πετούν και τα γραπτά μένουν". Η ομάδα του Pilotless press καταρίπτει το μύθο. Πρόκειται για τον "φρέσκο" εκδοτικό οίκο που έχει ήδη στο ενεργητικό του 2 μοναδικά μυθιστορήματα. 

Το 1ο βιβλίο "The mundane history of Lockwood Heights" κυκλοφορεί ήδη στη 2η έκδοσή του. Στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι ότι όλες οι εκδόσεις είναι σε περιορισμένα αντίτυπα, σε σχήμα τσέπης, ενώ είναι τυπωμένα και δεμένα στο χέρι. Το 2ο βιβλίο "This coming fall" παρουσιάστηκε πρόσφατα και ήδη, από ότι μαθαίνουμε, τα μικρά λευκά βιβλιαράκια εξαφανίζονται!

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Pilotless press, όταν μια ιστορία τυπώνεται εισχωρεί αυτόματα στο πεδίο της μνήμης. Αυτό έχουν πετύχει μέχρι στιγμής: να εντυπωσιάζουν και να γράφουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας με το καλαίσθητο design και τα νοσταλγικά κείμενα. 

Για να μπείτε στο κλίμα και να βρείτε ακόμα περισσότερα στοιχεία για το καινοτόμο concept του Pilotless Press, δείτε το manifesto εδώ.

Νέες και δημιουργικές ιδέες από νέους ανθρώπους βρίσκουν όχι απλά σύμφωνη αλλά και υποστηρικτική την ομάδα των weekenders. Γι'αυτό ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο concept του Pilotless press!
 
Μαρία Τσιριμώκου