Ο ουρανός στο κεφάλι σας

Είστε από αυτούς που στηρίζουν κέντρο ακόμη και το καλοκαίρι; Που η παραλιακή είναι κάπως κλισέ για τα γούστα τους; Θέλετε να δείτε και την Ακρόπολη και τα αστέρια και καλό κόσμο; Τότε, η ωραιότερη ταράτσα της πόλης σας περιμένει στο Μετς.

Το λέει και το όνομα του μαγαζιού: Skyfall. Ο ουρανός θα πέσει στο κεφάλι σας και… θα σας αρέσει! Ακόμη και αν δεν είστε ρομαντικοί, με όλη την Αθήνα στα πόδια σας, θα γίνετε. Όσο για τους σινεφίλ, δεν έχετε παρά να φανταστείτε ότι κάνετε ένα διάλειμμα από μυστική αποστολή, πίνοντας το pornstar martini σας μαζί με τον James. Τον Bond ντε.

Το πρώην EXO, όπως και αν ονομαστεί, πάντα θα είναι talk of the town και θα έχει μία θέση στην καρδιά του κάθε Αθηναίου, Βόρειου ή Νότιου, δεν έχει σημασία. Όλοι οι καλοί χωράνε, αν όχι στην ταράτσα, στον μέσα χώρο, που η μουσική παίζει και πιο δυνατά.

Αφού αποχωρήσουν όσοι επέλεξαν να γευματίσουν με φόντο τον Παρθενώνα και το Λυκαβηττό, ο Manu Chao και ο Μαραβέγιας δίνουν τη θέση τους σε πιο mainstream ήχους. Μετά τις 2.00 οι επιλογές του dj θα σας σηκώσουν από τους άνετους καναπέδες και ναι, ξαφνικά θα θέλετε να παρτάρετε τρελά. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; 

Μαρία Τζωρτζάκη

*Skyfall: Μάρκου Moυσούρου 1 στο Μετς, τηλ. 210 9210098