Η ομάδα ALTIUS ξαναχτυπά!

Η παράσταση I FEEL YOU αποτελεί σπονδυλωτό θέαμα, με θεαματικές σκηνές σύγχρονου χορού, ακροβατικών και aerial χορογραφιών! 10 πρώην μέλη των εθνικών ομάδων ενόργανης  και ρυθμικής γυμναστικής, πρωταθλητές, καθώς και επαγγελματίες χορευτές, παρουσιάζουν επί σκηνής, την εναλλαγή των συναισθημάτων μας, με φόντο θέματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Το θέμα της παράστασης στηρίζεται στα συναισθήματα της καθημερινότητας και στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Από τη φιλία και τη γοητεία, μέχρι τη ζήλεια και τον φόβο, οι θεματικές ενότητες εναλλάσσονται με ροή μπροστά στα μάτια των θεατών, δημιουργώντας ταύτιση, συγκίνηση, χαρά, χαμόγελο. 

Οι τεχνικές στηρίζονται στο σύγχρονο ακροβατικό χορό, που συνδυάζει στοιχεία του σύγχρονου χορού, με εντυπωσιακά ακροβατικά στοιχεία, μέσα σε χορογραφία, προσφέροντας αρμονία και εκφράζοντας  το συναίσθημα. Ακροβατικά εδάφους και υψηλής δυσκολίας εναέρια, εκτελούνται με απόλυτη ακρίβεια, πάνω σε πλήρως χορογραφημένα μουσικά θέματα.

Χορηγοί της παράστασης είναι το Mind The Cup (Αιμιλίου Βεάκη 29, Περιστέρι), το DG Stock Place (Λάμπρου Κατσώνη 17, Λυκόβρυση), το Εργαστήρι Ραπτικής Λαμπινή και το sailbooking.gr

Η παράσταση I Feel You παρουσιάζεται από την ομάδα Altius, που συστάθηκε από τον Αργύρη Κουδούνα και την Αργυρώ Κανελλοπούλου, πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής. Τα υπόλοιπα 8 μέλη της ομάδας είναι αθλητές και πρωταθλητές της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής, με εθνικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις,  καθώς και επαγγελματίες χορευτές.

Θέατρο ΗΒΗ, Σαρρή 27, Ψυρρή

Η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά.

Κυριακή 28, Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 21.15. 

Είσοδος: €10

Προπώληση:

Viva.gr

Altius – Ανδρέα Παπανδρέου 86, Ίλιον

Θέατρο ΗΒΗ, Σαρρή 27, Ψυρρή

DG Stock Place, Λ. Κατσώνη 17, Λυκόβρυση