Ενα τραγούδι για την Κεφαλονιά

Στην ανάγκη του πανέμορφου νησιού να επουλώσει τις πληγές του ύστερα από τα πρόσφατα χτυπήματα του εγκέλαδου ανταποκρίθηκαν 27 κορυφαίοι του ελληνικού τραγουδιού οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις ερμηνείες τους για δύο μεγάλες συναυλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Badminton στις 18 και 19 Μαρτίου.

Τα κέρδη της συναυλίας θα διατεθούν για την επισκευή και επαναλειτουργία του Γηροκομείου Παλικής το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

Με αλφαβητική σειρά, οι συμμετέχοντες είναι οι Χάρις Αλεξίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Σαββέρια Μαργιολά, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Φαραντούρη, Μαριέττα Φαφούτη, Ραλλία Χρηστίδου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση υπογράφει ο Θάνος Μικρούτσικος ενώ τις ενορχηστρώσεις και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Την παρουσίαση του προγράμματος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μπέζος. 


Η προπώληση εισιτηρίων (€ 15-50 ) γίνεται στο Θέατρο Badminton, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots,www.abcd.gr, www.viva.gr και στο τηλέφωνο κρατήσεων : 210 8840 600 & 11876.