Σαντορίνη: Art of Motion

Το event στον πιο εντυπωσιακό φυσικό "στίβο freerunning" στον κόσμο: αυτή είναι η συνοπτική περιγραφή των διοργανωτών για το parkour που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και φέτος στη Σαντορίνη! Οι καλύτερους αθλητές freerunning στον κόσμο, έχουν ήδη καταφτάσει στο νησί και ετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός του Σαββατοκύριακου.

Αθλητές από Γαλλία, Σουηδία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Ρωσία και Ελλάδα θα δώσουν ξανά τον καλύτερό τους εαυτό με τρικ και εντυπωσιακά περάσματα από κτίριο σε κτίριο με φόντο το μοναδικό τοπίο της Καλντέρας. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 16.00, ώρα Ελλάδος, και θα μεταδοθεί live σε όλο τον κόσμο μέσω του site της Redbull αλλά, για πρώτη φορά, και από ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο: την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το Red Bull Art of Motion έρχεται στη Σαντορίνη με διαγωνιζόμενους τους 12 φιναλιστ της περσινής διοργάνωσης, 6 αθλητές που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους μετά από αξιολόγηση των video που εστάλησαν online στους διοργανωτές και 4 που συμμετείχαν στον προκριμματικό που διοργανώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου. Χαρακτηριστικά, περισσότεροι από 150 αθλητές από όλο τον κόσμο δήλωσαν συμμετοχή στην online διαδικασία, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δημοφιλία της διοργάνωσης της Σαντορίνης στην κοινότητα των freerunners!

Το hashtag #artofmotion στο twitter και το Facebook συνοδεύει κάθε εξέλιξη ενόψει της διοργάνωσης του Σαββάτου και το εντυπωσιακό video της αντίστροφης μέτρησης, που τρέχει online εδώ και ένα μήνα, ορίζει το ραντεβού: 14 Σεπτεμβρίου στις 16.00 στη Σαντορίνη!

 

 

Παναγιώτης Κλάππας