Επίλεκτοι αγώνες για 3 ΜΜΑ ζώνες στο STS Arena

Τρεις ΜΜΑ ζώνες θα «παιχτούν» στους επίλεκτους αγώνες της WKF που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Ιουνίου στο STS Arena, Σουρή 20 Περιστέρι.

Στα +91 κιλά ο Αντώνης Μοσχονάς θα παίξει με τον Ούγγρο πρωταθλητή Laszlo Czene για τον παγκόσμιο ημιερασιτεχνικό τίτλο της WKF. Στα -66 κιλά ο Σίφης Ναστούλης θα κοντραριστεί με τον Αλέξη Γιαννακόπουλο για την ελληνική επαγγελματική ζώνη της WKF ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τρίτος αγώνας τίτλου της βραδιάς

Στα + 93 κιλά θα κοντραριστούν δύο δυνατοί προπονητές σε μια μάχη που θα αναδείξει τον επόμενο διεκδικητή της παγκόσμιας επαγγελματικής ζώνης στην κατηγορία με αντίπαλο τον Ούγγρο Balasz FARKASZ. Οι δύο διεκδικητές είναι από τη μία πλευρά ο Γιώργος Μπότης από την Θεσσαλονίκη και ο Αντώνης Παππάς από τη Ρόδο.

Στους αγώνες θα εμφανιστούν και τα μικρότερα ( στο μάτι ) αστέρια . Έχουμε ήδη ξεχωρίσει τους Παναγιώτη Φώσκολο,Νίκο Φώσκολο ,Μάριο Nτεμίρη και Ampel Mpagdasarian απο παλιότερες εμφανίσεις τους αλλά και καινούριους αθλητές που θα τα δώσουν όλα σε μια μέρα ξεχωριστή για τους φίλους του Kick Boxing.

 Καλή επιτυχία σε όλους και ..may the force be with them .