Το διάσημο LOL PARTY στην ΑΘΗΝΑ

Αυτό το Σάββατο 28 ΜΑΡΤΙΟΥ  ένα ακόμη από τα πιο γνωστά party στον κόσμο το LOL party έρχεται στο The Apartment 

Ελληνικός τελικός Eurovision 2015 -Infe Greece

Η μεγάλη βραδιά που παρουσάζει η ΝΕΡΙΤ (σε συνεργασία με το Mad )  στις 9 αυτή την Τετάρτη έφτασε!

Τα 5 υποψήφια τραγούδια έτοιμα για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Βιέννη 

TRANSFORMERS 4 - Εποχή Αφανισμού

Ένας Τεξανός ιδιόρρυθμος μηχανικός και η κόρη του συνεργάζονται με τον Όπτιμους Πράιμ και τα καταδιωκόμενα από την αμερικανική κυβέρνηση Ότομποτς για να σταματήσουν μια σκοτεινή συνωμοσία που απειλεί τον πλανήτη μας

Επίλεκτοι αγώνες για 3 ΜΜΑ ζώνες στο STS Arena

Τρεις ΜΜΑ ζώνες θα «παιχτούν» στους επίλεκτους αγώνες της WKF που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Ιουνίου στο STS Arena, Σουρή 20 Περιστέρι.

Πασχαλινή απόδραση στο Μουσείο Πειραμάτων

Στο Μουσείο Πειραμάτων καλωσορίζουμε τις πασχαλινές διακοπές, με τις επιστήμες να φορούν τα γιορτινά τους και τα πειράματα να γίνονται γιορτινά για ακόμια μια χρονιά.

Αυτό είναι το πρόγραμμα για το 2014 που όπως θα δείτε είναι πλουσιότερο και δημιουργικότερο απο ποτέ! 

Ερχονται ξανά οι 300

Κατά τον Πάτρικ Τατόπουλο, διευθυντή παραγωγής, η ταινία είναι μια δημιουργία που εστιάζεται στις αναμνήσεις των γεγονότων από τους ναύτες, τους αγωνιστές και τους μάρτυρες που ήταν εκεί. Η συμβολή του Τατόπουλου στη δημιουργία της ατμόσφαιρας στην ταινία είναι κομβική.

Χειμώνας 2014 στο Μουσείο Πειραμάτων

Οι πιο επιστημονικές και ταυτόχρονα παιδικές Κυριακές ξεκινούν το 2014 στο Μουσείο Πειραμάτων και περιμένουν μικρούς και μεγάλους!

Κυριακή 19/1/2014

Χορεύουμε στην σχολή Danzante

Μας αρέσει ο χορός. Δέν το κρύβουμε. Εχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στην έκφραση αυτή . Και όταν γίνονται νέες προσπάθειες οι weekenders πάντα θα τις ανακαλύπτουν και θα τις παρουσιάζουν
 

Χριστουγεννιάτικο ...Κουκουτσοπάζαρο!

Tο εικαστικό κουκούτσι ετοιμάζει 3ήμερο παζάρι [7]-[8+9] Δεκεμβρίου με 2 ομάδες δημιουργών! Ετοιμάσου να υποδεχτείς τις γιορτές με coffee, tea και fondants!!!

Και House και Dance!

Το HOUSE DANCE είναι ένα σύνολο χορευτικών στυλ, προερχόμενων από την CLUB κουλτούρα του Σικάγο και της Νέας Υόρκης. Τα κυριότερα στυλ περιλαμβάνουν τα Footworks, Jacking και Lofting.

Pages